top of page

WITTE ROOK

Ik ben er klaar mee of eerder gezegd, ik ben er klaar voor!! Was het in 2006 dat ik mijn coachingsopleiding deed, nog steeds volgde ik opleiding na training na workshop na webinar om me als RISEleider klaar oftewel 'waardig' te maken om anderen te begeleiden op hún pad. Maar het mooiste is, dat ik het allemaal al weet!! Alles?! Nee, niet alles, maar me steeds weer opnieuw vastleggen aan de ketting van kennis (lees opleidingen), voelde voor mij langzaamaan meer als een beperking dan als een verrijking. Dus, tijd om te gaan staan voor waar ik in geloof, waar ik anderen in kan begeleiden, waar ik van betekenis kan zijn. Dus, ik ruil mijn boeken en dagelijkse huiswerk in voor nóg vroegere ochtenden, nog meer stilte en meditaties, yoga en lange wandelingen met schrijfblok, goede voeding en mooie krachttrainingen, want "Allignment is the Key!"


DE REGIE IN EIGEN HANDEN

Ik doe gewoon datgene waar mijn hart ligt. Mensen motiveren en inspireren om in het licht te gaan staan. Dat doe ik nu door coaching aan (startende) coaches, therapeuten, trainers en diegenen die willen 'Bouwen aan Zelfvertrouwen''. Mensen die graag nog wat willen werken aan zichtbaarheid en empowerment. Daarnaast verzorg ik workshops en trainingen op het gebied van Vitality, Voice en Visability.


  • VITALITY: Het verzorgen van fysieke trainingen, yoga, meditaties, lichaamswerk etc.

  • VOICE: Verbindend Communiceren, Spreken in het Openbaar,

  • VISABILITY: Personal Branding/Visual Identity, Presenteren voor de Camera (met fotografie/film) en Vlogtraining.

En ja, als multidisciplinair kan ik het ook niet laten om mensen te verbinden door het organiseren van leuke en bijzondere activiteiten en events zoals zangworkshops, het verzorgen van een workshop Visionboards maken en meer.


FUCK DE VORM

Op welke manier ik dit alles in 1 website ga gieten is een proces van jaren gebleken, maar op dit moment kan ik ook echt voelen, F*CK de vorm, die komt wel!!

HET NIET WETEN

Verder is me ook duidelijk geworden dat veel mensen om me heen 'het' NIET weten en hoe gek ook, dat voelt goed. Ik ben dus niet de enige in deze ratrace die het soms even niét weet. Blijkbaar is het ook iets wat past bij mijn levensfase (jaja 45+), dus ik dacht... misschien is het een idee om dit maar eens te omarmen, om het te verwelkomen in plaats van ertegen te vechten. Ik werd er ook zo moe van! Hoe kon ik het nu wel zien voor een ander maar niet echt voor mezelf?!


LOSLATEN

Juíst door los te laten werden de dingen weer helder voor me!! Hoe meer ik los laat, hoe meer er kan ontstaan vanuit ontspanning, vanuit creativiteit en meer. Dan is er ineens weer meer ruimte voor dankbaarheid voor alles wat er al wél is. Dat weet ik uit het verleden en dat laat ik nu ook ‘zijn’ voor de toekomst. Het geeft me een enorme rust...

WITTE ROOK

Herken jij bovenstaande en kan ik jou als kritische sparringpartner meer helderheid geven in hoe jíj de volgende stap kunt zetten op jouw pad? Als RISEleider help ik je graag te gaan stáán voor wie je bent en voor wat jij de wereld te brengen hebt met de talenten die jou gegeven zijn. Wordt dit jouw jaar voor Witte Rook?!


"Witte rook betekent: 'beslissing dat iets kan doorgaan', 'belangrijke beslissing waarnaar al enige tijd wordt uitgekeken'. Bron www.onzetaal.nl


6 weergaven
bottom of page