POWER PROGRAM

Geweldig dat je interesse hebt in het Power Program!! Hiermee maak je een belangrijke KEUZE om nóg beter voor jezelf én voor je lichaam te (gaan) zorgen. Met deze keuze ben je onderweg naar de meest krachtige versie van jezelf, waar jíj de controle hebt over wat je eet en niet andersom, waar je werkt aan je gezondheid, aan méér energie en zelfvertrouwen. Vanaf hier ga JIJ (weer) bepalen hoe je het wilt en neem je het heft, de boodschappentas en die sportschoenen weer in eigen handen!

VISIE & WERKWIJZE

Bo vertelt: "Lang is eten mijn grote vriend geweest. Ik heb vele momenten gekend waarin Mr. Potato Head samen met mijn op de bank belandde. Het vervelende was echter, dat hij niet altijd welkom was, maar dat ik vaak niet sterk genoeg was om hem de deur te wijzen. Ik heb op vele manieren gekeken naar de redenen achter waaróm ik de controle in mijn eetgedrag verloor en ben dit gaat ontrafelen voor mezelf. Ik heb door de jaren heen mijn emotie-eten weten te vervangen voor gezondere patronen en voel me inmiddels vrij. Nu heb ík de controle over het eten en niet andersom. Het was voor mij een belangrijke basis voor een krachtig fundament en een positief zelfbeeld. En dat gun ik iedereen, ook jou!"

 

Mocht je je hierin herkennen, voel je dan vrij om deel te nemen aan het Power Program. Wellicht kan deze 30Day Challenge ook voor jou het verschil maken. Het Power Program is zorgvuldig opgebouwd in 4 themaweken verwerkt in een handig werkboek. Elke dag ontvang je informatie, tips, vragen en opdrachten die je op elk gewenst moment van de dag kunt invullen, voor meer inzicht en bewustwording over jouw eetgedrag.

 

 

JOIN THE COMMUNITY

Er zijn ontzettend veel manieren om aan een gezonder eetpatroon te werken. Toch liggen er ook steeds weer die verleidingen op de loer waar we geen weerstand aan kunnen bieden, waardoor we onze goede voornemens al snel weer overboord gooien. Met het Power Program bieden we de optie om je aan te sluiten bij onze Community, omdat bewezen is dat als je samen aan je doelen werkt, de kans van slagen vele malen groter / optimaal is. In deze Community zijn we er voor elkaar. We inspireren, stimuleren en motiveren elkaar op dié momenten dat je het even moeilijk hebt, zodat je niet (meer) terugvalt in je oude (eet)patronen en -gewoonten.

30 DAY CLEAN & DETOX

Wil jij even helemaal terug naar af, jezelf qua voeding resetten en wil je hiervoor als aanvulling gebruik maken van het 30DAY CLEAN & DETOX PROGRAM, neem dan snel even contact met me op zodat ik kan zorgen dat je jouw 30 dagen programma tijdig in huis hebt. Het volgen van deze 30 dagen Clean & Detox maakt dat je je nog bewuster wordt van jouw eetpatronen. De zorgvuldige samenstelling van deze high nutrient producten & supplementen maakt dat je je extra energiek voelt, wat óók weer een positief effect heeft op jouw motivatie om meer te bewegen.

Je hebt de keuze uit een 30 dagen programma:

Laat vooral even weten als dit interessant voor je kan zijn. Ik adviseer je graag over de inhoud van de pakketten en wat de verschillende producten voor je kunnen doen, zodat je een goede keuze kunt maken passend bij je wensen en je lifestyle.

REFERENTIES

Nynke, Senior International Human Resources (12 kilo verloren): "Ik ben je heel dankbaar voor deze fantastische kickstart naar een (weer) gezonder leven! Had het echt nodig en voel me fantastisch. Totaal geen behoefte meer aan suiker, kaas etcetera. Heb het met gemak gedaan omdat het een goed gevoel geeft (echte positieve energie in je lijf en koppie) en resultaten oplevert! Nogmaals erg bedankt voor de '21-Day Challenge', echt een super initiatief! 

Petra de Groot, Docent Frans (14 kilo verloren): "Yess! Best trots op mezelf: deze bourgondische snoepkont heeft zonder problemen de 21 dagen volbracht én met prachtig resultaat! Bedankt Bo voor de tips en support. Ik ga nog lekker even door, met af en toe een koolhydraatmoment :-)”

M+31619198000   INFO@BOVRINTEN.NL   KVK17259326   BTW-ID NL001779802B47

WEBDESIGN & FOTOGRAFIE BY BO VRINTEN     PORTRETFOTO'S BO BY DANI VAN OEFFELEN