POWER PROGRAM

Geweldig dat je interesse hebt in het POWER PROGRAM!! Hiermee maak je een belangrijke KEUZE om nóg beter voor jezelf én voor je lichaam te (gaan) zorgen. Met deze keuze ben je onderweg naar de meest krachtige versie van jezelf, waar jíj de controle hebt over wat je eet en niet andersom, waar je werkt aan je gezondheid, aan een krachtig immuunsysteem, méér energie en zelfvertrouwen. Vanaf hier ga JIJ (weer) bepalen hoe je het wilt en neem je het heft, de boodschappentas en die sportschoenen weer in eigen handen!

VISIE & WERKWIJZE

Bo vertelt: "Lang is eten mijn grote vriend geweest. Ik heb vele momenten gekend waarin Mr. Potato Head samen met mijn op de bank belandde. Het vervelende was echter, dat hij niet altijd welkom was, maar dat ik vaak niet sterk genoeg was om hem de deur te wijzen. Ik heb op vele manieren gekeken naar de redenen achter waaróm ik de controle in mijn eetgedrag verloor en ben dit gaat ontrafelen voor mezelf. Ik heb door de jaren heen mijn emotie-eten weten te vervangen voor gezondere patronen en voel me inmiddels vrij. Nu heb ík de controle over het eten en niet andersom. Het was voor mij een belangrijke basis voor een krachtig fundament en een positief zelfbeeld. En dat gun ik iedereen, ook jou!"

 

Mocht je je hierin herkennen, voel je dan vrij om deel te nemen aan het POWER PROGRAM. Wellicht kan deze 30Day Challenge ook voor jou het verschil maken. Het POWER PROGRAM is zorgvuldig opgebouwd uit 4 themaweken verwerkt in een handig werkboek. Elke dag ontvang je informatie, tips, vragen en opdrachten die je op elk gewenst moment van de dag kunt invullen, voor meer inzicht en bewustwording over jouw eetgedrag.

 

 

JOIN THE COMMUNITY

Er zijn ontzettend veel manieren om aan een gezonder eetpatroon te werken. Toch liggen er ook steeds weer die verleidingen op de loer waar we geen weerstand aan kunnen bieden, waardoor we onze goede voornemens al snel weer overboord gooien. Met het POWER PROGRAM bieden we de optie om je aan te sluiten bij onze Community, omdat bewezen is dat als je samen aan je doelen werkt, de kans van slagen vele malen groter / optimaal is. In deze Community zijn we er voor elkaar. We inspireren, stimuleren en motiveren elkaar op dié momenten dat je het even moeilijk hebt, zodat je niet (meer) terugvalt in je oude (eet)patronen en -gewoonten.

POWER FOOD PROGRAM

Wil jij even helemáál terug naar af, jezelf ook qua voeding resetten en wil je hiervoor als aanvulling gebruik maken van het 30DAY POWER FOOD PROGRAM, neem dan even contact met me op en/of klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden.

REFERENTIES

Mariel: "Lieve Bo, heel erg bedankt voor de afgelopen inspirerende tijd. Wat doe je dit ontzettend goed! Bewondering voor hoe je de groep toespreekt, tips geeft en de veelzijdigheid. Knap hoor! Dit is op jouw lijf geschreven, petje af. De combinatie voeding/bewegen en mindfulness bevalt me goed. Je hebt vragen gesteld die me aan het denken hebben gezet. Belangrijk voor mij is dat mijn eten gekoppeld is aan emoties. Teveel spanning, onzekerheid is vaak gekoppeld aan meer eten of slechter eten, maar de positiviteit waarmee je de groep kunt vasthouden en prikkelen met verschillende invalshoeken maakt dat je door blijft gaan. Ik ga je boodschappen en filmpjes nogmaals bekijken en herhalen, om het nog meer als levensstijl te integreren. ❤ "

Yasmijn: "Wat het mij heeft gebracht is meer vertrouwen in dat ik de power kan pakken. Ik reageer nu op een andere manier op impulsen/cravings, ga nu éérst in gesprek met mezelf. Bedankt Bo, jouw Powerrr Coaching was heel fijn en heeft me kracht en inzichten gegeven. Mijn intentie is de richting van leiderschap te blijven volgen!"

Mareye: "Bo, ik wil je danken voor de afgelopen maand. Je bent een topvrouw en vind je aanmoedigingen en tips super. Ik ga door met de shakes (2 dgn in de week) en wil 1-2x per maand een detox dag inroosteren, om op koers te blijven en niet weer af te zakken. Heb iig weer meer controle op mijn eetpatroon! Dus many thanks en we zien elkaar."

Monique: "Dankjewel Bo, voor de juiste woorden. ‘Pak the Power’ wordt m’n nieuwe mantra. Mijn twijfel om deel te nemen was ook of ik niet beter naar een psychiater moest gaan ipv zoveelste lijnpoging. Theorie over eten weten we eigenlijk toch al. Maar de ‘schop onder de kont’ werkt prima. 👊 Voel me geïnspireerd en geïntimideerd door de successen in de groep maar .. het is aan mij zelf om aan te pakken. Ik slaap beter. De silverline oefening & mindful eten tip waren ook goed. Heb alle appjes nog een keer doorgelezen 👍 Na dit weekend sluit ik deze powerhouse week af met heel veel mooie tips om mee te werken."

Pauline: "Lieve Bo, ook ik wil je heel erg  bedanken 🙏🙏 voor deze supermooie Powermaand. Ik ben superblij met het resultaat en het heeft mij zeker veel nieuwe inzichten gebracht. Precies wat ik nodig had: een stok achter de deur, inspiratie, motivatie en het doorbreken van patronen. Ik ga nu veel bewuster met eten om, begin de dag op een andere manier en luister meer naar mijn eigen behoeftes. En af en toe een peptalk is natuurlijk ook heel fijn. Dat wil niet zeggen dat ik er nu ben, nee er valt nog veel meer te winnen. Ik vind het een leuke community en heb mijn doelstellingen op 2 maanden gezet, dus sluit me graag weer bij het volgende Power Program aan, dat werkt voor mij echt heel motiverend. Dus dank en veel liefs."

Nynke, Senior International Human Resources (12 kilo verloren): "Ik ben je heel dankbaar voor deze fantastische kickstart naar een (weer) gezonder leven! Had het echt nodig en voel me fantastisch. Totaal geen behoefte meer aan suiker, kaas etcetera. Heb het met gemak gedaan omdat het een goed gevoel geeft (echte positieve energie in je lijf en koppie) en resultaten oplevert! Nogmaals erg bedankt voor de '21-Day Challenge', echt een super initiatief! 

Petra de Groot, Docent Frans (14 kilo verloren): "Yess! Best trots op mezelf: deze bourgondische snoepkont heeft zonder problemen de '21-dagen suikervrij' volbracht én met prachtig resultaat! Bedankt Bo voor de tips en support. Ik ga nog lekker even door, met af en toe een koolhydraatmoment :-)”

M+31619198000   INFO@BOVRINTEN.NL   KVK17259326   BTW-ID NL001779802B47

WEBDESIGN & FOTOGRAFIE BY BO VRINTEN     PORTRETFOTO'S BO BY DANI VAN OEFFELEN