top of page
Woman Stretching

POWER PROGRAM

Wanneer we te maken krijgen met een (levensveranderende) gebeurtenis zoals ziekte, verlies of rouw, of de (mantel)zorg voor een ander, geven we de zorg voor onszelf (self-care) vaak niet de hoogste prioriteit. Gedachtes als “Ik heb al zoveel te doen, te regelen en te verwerken.” maken dat we inleveren op tijd voor onszelf. We ruilen een gezonde maaltijd in voor een snelle(re) hap, maken vaak onbewust de keuze om onszelf te vullen in plaats van te voeden, en verkiezen de bank voor de plank, terwijl we juist álle energie nodig hebben voor ons proces en/of herstel, zowel mentaal als fysiek.

  • Voel jij je al langer futloos en leeg? Wil jij het roer omgooien maar lukt het je niet op eigen kracht?

  • Ben je de laatste tijd vooral aan het rennen om maar niet te voelen? En ben je door deze onrust en choas toe aan meer structuur in je leven?

  • Wil jij weer de allerbeste vrienden worden met je eigen spiegelbeeld?

 

Wacht niet langer en maak die eerste stap naar een gezonder, bewuster én gelukkiger leven! Ik help je graag!

DE 30 DAGEN TRANSFORMATIE

Tijdens het 30 dagen durende Power Program wordt je wekelijks gecoacht. Tussendoor krijg je je eigen huiswerk zoals yoga- en meditatie oefeningen, ademhalingsoefeningen en word je op allerlei verrassende manieren geïnspireerd met krachtige inzichtsoefeningen. Ook krijg je een boodschappenlijstje en een aantal simpele recepten voor makkelijke, smaakvolle en voedzame gerechten. Je merkt al gauw dat je je 'wakker' voelt en weer zin krijgt om (meer) initiatief te nemen. Je maakt bewustere keuzes en voelt je kracht met de dag toenemen. 

 

Ook duiken we tijdens deze periode dieper in individuele en groepsthema's als:

  • Wat is de dieperliggende reden voor jou dat je niet eerder het roer kon omgooien!! Waar mag naar gekeken worden?

  • Hoe kun je jouw 'honger' (leegte/pijn/eenzaamheid) stillen zonder dat je de koelkast leeg haalt? 

  • Wat is jouw persoonlijke missie? Waar wil je graag naartoe werken en welke stappen dien je hiervoor te nemen? 

Het Power Program is een 30 dagen traject in empowerment en persoonlijk leiderschap waarmee je naast helderheid en inzicht, weer de controle krijgt over jouw eigen leven. Waarin je werkt aan een krachtiger lichaam waarmee je krachtige beslissingen kunt nemen en verleidingen in de toekomst weet te weerstaan. Waarin je afrekent met belemmerende gedachten zodat je weer gaat bouwen aan je eigen missie en doelstellingen.

BOOST JE ZELFBEELD

Bo Vrinten deelt uit eigen ervaring:

"Toen ik zes jaar geleden een langdurig fertiliteitstraject afsloot zonder resultaat heb ik jaren de tijd nodig gehad om me weer krachtig in mijn lijf te voelen omdat ik toen nog niet goed wist wat er nodig is voor een goed 'herstel'. Mijn zelfvertrouwen had een aardige deuk opgelopen. Ik had immers geleerd dat als je je voor 100% ergens voor inzet, dat je alles kunt creëren, maar het mocht niet zo zijn. Ik voelde me kwetsbaar, incompleet én minder vrouw ondanks de grote steun en liefde van mijn partner.

In de jaren daarna heb ik me als Riseleider en empowerment coach verder gespecialiseerd op het gebied van Selfcare, omdat ik voelde dat dit de weg naar zelfheling is. Tijdens deze reis heb ik bijzondere leermeesters op mijn pad gevonden die me nog dagelijks inspireren. Deze kennis en tools komen terug in het Power Program en zullen ook jou helpen weer krachtig in het leven te staan. 

COMMUNITY

Tijdens het programma sta je er niet alleen voor, want uit onderzoek is gebleken dat het samen bouwen aan doelstellingen, tot een groter succes leidt. Wil jij bouwen aan een krachtiger leven en heb je een zetje nodig?

MIJN VERHAAL
bottom of page