top of page
WORKSHOP ANDERS KIJKEN

Tijdens deze bijzondere stiltewandeling maken we dankbaar gebruik van de prachtige natuur als spiegel, om anders te kijken naar hoe je in het leven staat, naar waar je staat en waar je naartoe wilt. Met welke vraag ga jij op pad? Laat de ruis van je afvallen en ervaar meer helderheid door de stiltemeditatie, door mooie vragen en creatieve opdrachten, en door het gevoel van verbinding wat je ervaart, met jezelf en met elkaar. 

Benodigdheden: een waterflesje, een kussentje en/of handdoek, pen en papier en je smartphone

Duur workshop: 2 uur

Bijdrage per persoon: € 25,- incl. Btw

Meetingpoint: Theehuis Rhynauwen, Amelisweerd in Bunnik

Datum: op aanvraag / ook voor bedrijven

WORKSHOP ZELFBEELD

Tijdens deze creatieve fotografie workshop en group kijken we op een dieper level naar onszelf en naar ons zelfbeeld. Hoe kijk jij naar jezelf? Heb jij een positief zelfbeeld of ligt hier - in deze huidige maatschappij met social media - stiekem nog een uitdaging voor jezelf? Lijkt het je mooi om daar in alle openheid met anderen naar te kijken? Dan ben je meer dan welkom. 

Benodigdheden: je favoriete kledingsetje, een waterflesje, pen en papier en je smartphone

Duur workshop: 2 uur

Bijdrage per persoon: € 25,- incl. Btw

Meetingpoint: Theehuis Rhynauwen, Amelisweerd in Bunnik

Datum: op aanvraag / ook voor bedrijven

"FREE YOUR MIND, AND THE REST WILL FOLLOW"

Workshops
WORKSHOP ZANGKRACHT

Niets zo krachtig als de kracht van samen zingen. Het haalt je uit je comfortzone en geeft je een boost aan (nieuwe) energie! De workshop Zangkracht verbindt door thematische zangworkshops op maat, die bijdragen aan het zelfvertrouwen zodat jij met volle energie kunt gáán voor wat jij wilt manifesteren, voor je dromen en je passie(s). Zangkracht is een unieke muziekworkshop met bijzondere vragen en oefeningen, omlijst door de meest prachtige Liedjes van Betekenis. Als een reis door de muziek waarvoor je je koffers niet hoeft te pakken! Deze krachtige zangworkshop vol muziek (en dans als je de beweging voelt ;) motiveert je tot het nemen van de nodige actie(s). Het is zó empowering dat je het gevoel krijgt dat je de hele wereld aankunt, samen! Vind jij het ook zo heerlijk om te zingen? Of denk je dat dit kan bijdragen aan de teamspirit van jullie organisatie? Neem dan even vrijblijvend contact met me op.

 

Benodigdheden: een waterflesje, pen en papier

Duur workshop: 2 uur

Bijdrage per persoon: € 25,- incl. Btw

Locatie: Studio 31 te Utrecht of op (bedrijfs)locatie naar wens

Datum: op aanvraag / ook voor bedrijven of scholen

bottom of page