top of page
DSCF6664.jpg
P O R T R A I T  S H O O T

Wil jij graag portretfoto's van jezelf of jouw team laten maken? Of lijkt het je leuk om een shoot cadeau te doen, bv. een Sweet Sixteen Shoot of een Senior Shoot aan je grootouders? Neem dan even vrijblijvend contact met me op, ik breng het graag in beeld. Afhankelijk van de wensen qua uitstraling kijken we naar een locatie het beste passend bij jouw/jullie wensen. Als fotograaf weet ik vele bijzondere plekjes waar we de juiste setting en sfeer kunnen neerzetten. 

VISAGIE & STYLING

Al jaren verzorg ik de visagie & kledingstyling bij de verschillende fotoshoots. Zo zorg ik dat het gehele plaatje klopt. Ook deze wensen bespreken we vooraf, zodat je altijd vol zelfvertrouwen jouw shoot ingaat, zodat je kunt genieten en met veel plezier terugdenkt aan dit moment.

DSCF2922.tif
4.jpg
K A R I N ' S  E R V A R I N G

Om te beginnen wil ik je ontzettend bedanken voor de geweldige middag, sfeer, foto’s en jouw coaching. Ik ben helemaal blij hoe het ging. Jij bent echt een topper! Naast de fijne ontvangst, mooie visagie en stylingadvies, de leuke locaties en tips over poses waar ik aan kan werken en waar ik op moet letten, heb ik een onvergetelijke, fijne, gewoon fantastische dag gehad. Ik wil je hiervoor echt bedanken. Juist omdat ik nogal kritisch naar mezelf toe ben, heeft deze shoot voor mij heel veel betekend. Ik was bang om gespannen of gemaakt voor de camera te staan, maar die onzekerheid en angst waren ver te zoeken. Ook al ging het niet altijd perfect, jij hebt een engelengeduld om het, keer op keer, weer over te doen. Ik weet niet hoe je het doet, maar in ieder geval goed en dat is op z’n zachts gezegd. Jij bent een natuurtalent om als fotograaf mensen op hun gemak te stellen, eerlijk, met oprechte complimenten. Jouw professionaliteit voelt niet zakelijk maar menselijk. Of ik het nu goed deed of niet, het maakte me niet uit want ik voelde me gewoon goed, en dat is voor mij heel veel waard! Als ík zo kan doen voor de camera, dan kan iedereen het. Je bent echt een fantastische coach!!! Het leek wel een vakantiedag!!!"

T A R I E V E N

Voor Portrait Shoots biedt ik de volgende opties:

A. 0,5 Uur voorbespreking, 1 kledingwissel, shoot van 1 uur, 1 uur lichte nabewerking, inclusief 8 foto's - € 250,- (excl. Btw voor bedrijven)

B. 0,5 Uur voorbespreking, 2 kledingwissels, shoot van 2 uur, 2 uur lichte nabewerking, inclusief 15 foto's - € 450,- (excl. Btw voor bedrijven)

Wil je graag jouw team en/of bedrijf laten fotograferen, neem dan gerust even contact met me op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

OPTIONEEL

Basisvisagie (excl. hairstyling): € 50,- (excl. Btw voor bedrijven)

Meeruren fotgrafie: € 150,-/uur (excl. Btw voor bedrijven)

Extra beelden: € 20,-/foto (excl. Btw voor bedrijven)

Alle bovenstaande opties zijn excl. parkeer- en reiskosten à € 0,30/km vanaf Utrecht. 
Voor reistijd reken ik bij alles meer dan 1 uur retour € 50,-/uur excl. Btw.

 

Uiterlijk 1 week na de shoot ontvang je van mij de contactsheets waaruit jij je eigen beeldselectie mag maken voor de nabewerking. De nabewerkte foto's zijn geheel rechtenvrij te gebruiken, behalve voor commerciële doeleinden. Zie HIER de mogelijkheden voor de Business en Branding Shoot.

Wil je een datum reserveren of heb je nog vragen? Maak dan gebruik van het contactformulier of bel me even op onderstaand telefoonnummer. Ben jij klaar om jezelf te laten zien aan de wereld? Dan gaan we er samen iets moois van maken.

bottom of page