DSCF6664.jpg
P O R T R A I T  S H O O T

Wil jij graag portretfoto's van jezelf laten maken of van jouw kind(eren)? Of lijkt het je leuk om een portretshoot cadeau te doen, bv. een 'Sweet Sixteen Shoot' aan je dochter, of een Senior Shoot aan je grootouders als verrassing? Neem dan even vrijblijvend contact met me op, ik breng het graag in beeld. Afhankelijk van de wensen qua uitstraling kijken we naar een locatie het beste passend bij jouw/jullie wensen. Of het nu gaat om een sfeervolle Portret Shoot in de Soesterduinen, een romantische Partner Shoot in een prachtige kasteeltuin of een stoere Urban Shoot voor kids met graffiti als achtergrond, als fotograaf weet ik vele bijzondere plekjes waar we de juiste setting en sfeer kunnen neerzetten. Heb je zelf een leuk idee? Wil je graag een shoot bij ons in de studio in Utrecht, of liever bij jou thuis in jouw eigen vertrouwde omgeving, alles is mogelijk! Ik denk graag met je mee.

VISAGIE & STYLING

Al jaren verzorg ik de visagie & kledingstyling bij de verschillende fotoshoots. Zo zorg ik dat het totaalplaatje klopt, met oog voor detail. Ook deze wensen bespreken we vooraf, zodat jij vol zelfvertrouwen jouw fotoshoot ingaat, zodat je vooral ook kunt genieten en vol trots terugdenkt aan dit moment.

DSCF2922.tif
4.jpg
K A R I N ' S  E R V A R I N G

Om te beginnen wil ik je ontzettend bedanken voor de geweldige middag, sfeer, foto’s en jouw coaching. Ik ben helemaal blij hoe het ging. Jij bent echt een topper! Naast de fijne ontvangst, mooie visagie en stylingadvies, de leuke locaties en tips over poses waar ik aan kan werken en waar ik op moet letten, heb ik een onvergetelijke, fijne, gewoon fantastische dag gehad. Ik wil je hiervoor echt bedanken. Juist omdat ik nogal kritisch naar mezelf toe ben, heeft deze shoot voor mij heel veel betekend. Ik was bang om gespannen of gemaakt voor de camera te staan, maar die onzekerheid en angst waren ver te zoeken. Ook al ging het niet altijd perfect, jij hebt een engelengeduld om het, keer op keer, weer over te doen. Ik weet niet hoe je het doet, maar in ieder geval goed en dat is op z’n zachts gezegd. Jij bent een natuurtalent om als fotograaf mensen op hun gemak te stellen, eerlijk, met oprechte complimenten. Jouw professionaliteit voelt niet zakelijk maar menselijk. Of ik het nu goed deed of niet, het maakte me niet uit want ik voelde me gewoon goed, en dat is voor mij heel veel waard! Als ík zo kan doen voor de camera, dan kan iedereen het. Je bent echt een fantastische coach!!! Het leek wel een vakantiedag!!!"”

Kijk voor meer reacties en ervaringen ook eens bij referenties.
 

T A R I E V E N

Voor Portret Shoots biedt ik de volgende opties:

A. voorbespreking, kledingselectie 2 looks, fotoshoot van 2 uur, 1 uur nabewerking, inclusief 5 foto's in kleur + zw/w - € 375,- incl. Btw.

B. voorbespreking, kledingselectie 3 looks, fotoshoot van 3 uur, 2 uur nabewerking, inclusief 8 foto's in kleur + zw/w - € 550,- incl. Btw.

Voor visagie (excl. hairstyling) bereken ik € 50,- incl. Btw (per persoon).

Voor elk meeruur bedragen de kosten € 100,- per uur en voor elke bewerkte foto extra € 20,- incl. Btw.

Bovenstaande opties zijn excl. 21% Btw, parkeer- en reiskosten à € 0,25/km vanaf Utrecht. 
Voor reistijd reken ik bij meer dan 1 uur retour € 50,-/uur ex. Btw.

De definitieve beeldselectie mag je zelf maken adhv de door mij aangeleverde contactsheets. De nabewerkte foto's worden in groot formaat aangeleverd en zijn geheel rechtenvrij te gebruiken m.u.v. commerciële doeleinden.

Zie HIER de mogelijkheden voor conceptuele Business Shoots.

Wil je een datum reserveren of heb je nog vragen? Maak dan gebruik van het contactformulier of bel me even op onderstaand telefoonnummer. Wil je graag een kijkje nemen in mijn portfolio? Klik dan HIER. Ben jij klaar om jezelf te laten zien aan de wereld? Dan gaan we er samen iets moois van maken.