"AUTHENTICITY IS ABOUT THE CHOICE TO SHOW UP AND BE REAL."

-  B R E N E  B R O W N  -

Z I C H T B A A R H E I D

Zichtbaarheid! Het is iets waar je als (startend) ondernemer niet meer onderuit kan. Maar hoé maak je jezelf nu zichtbaar op een authentieke en voor jou natuurlijke manier, zodat je jezelf vanuit de juiste energie kunt laten zien aan diegenen voor wie je graag iets wilt betekenen? Als bezield ondernemer weet je hoe belangrijk het is om jezelf krachtig te profileren, positioneren en presenteren, maar waar moet je beginnen?

HERKEN JE DIT?

 • Je hebt een geweldige opleiding afgerond en je loopt over van enthousiasme om anderen te helpen met al je talenten. Je website staat als een huis, je teksten zijn geredigeerd en je visitekaartjes branden in je broekzak. Je voordeur staat wagenwijd open, en de vlag hangt uit, maar er komt niemand je winkel binnen?!

 • Op de baricade staan om jouw doelgroep aan te spreken ligt ver buiten jouw comfort zone. Gedachtes als 'Wat zullen anderen van me vinden', 'Wie ben ik om anderen te helpen' of 'Er zijn er al zoveel, wie zit er nou op mij te wachten' weerhouden je van het nemen van gerichte actie. En zo heb je nog een hele rits aan belemmerende overtuigingen die steeds weer voorkomen dat jij je zichtbaar maakt. En weer is er een dag voorbij...

 • Je hoort jezelf denken, "Ik wilde er helemaal voor gaan, toch??" Daarvoor heb je deze carrière switch gemaakt, omdat je aan alles voelde dat dit is waar je hart van gaat stromen!! Maar niet weten welke stap als éérste te nemen, maakt dat het je verlamt en dat je helemáál geen stappen (meer) neemt.

Image by Vana Ash
C O M F O R T Z O N E

Zichtbaar zijn roept vaak weerstand op omdat we als vrouwen al op jonge leeftijd geleerd hebben om ons bescheiden op te stellen. Het ligt voor de meesten ver buiten onze comfortzone. Maar dat het onderdeel is van het ondernemen weet je ook. Daarvoor lees je deze pagina. Omdat je jouw talenten wilt delen met diegenen voor wie jij iets kunt betekenen. Omdat je voelt dat het tijd is voor zichtbaarheid!

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN ALS:

 • je plezier krijgt in zichtbaar zijn, in het delen van jouw boodschap door authentieke vlogs, en het maken van foto's je steeds makkelijker afgaat?

 • je steeds weer met plezier je telefoon opneemt, omdat je weet dat je jouw doelgroep aan de andere kant van de lijn hebt?

 • je agenda elke dag gevuld zou zijn met leuke afspraken met klanten waar je helemaal blij van wordt?!

 • je gevonden én gevraagd wordt in de media, als je op een podium mag spreken en mensen kunt inspireren met jouw verhaal?

IN HET STERK ALS MERK TRAJECT:

 • leer je hoe je jezelf onderscheidt van anderen in jouw branche

 • leer je hoe je verbindend communiceert, hoe in de taal van jouw doelgroep je verhaal deelt

 • leer je hoe je jezelf op authentieke wijze profileert, positioneert en presenteert met passende beeldcontent

 • leer je hoe je met maximaal zelfvertrouwen zichtbaar wordt, hoe je inspireert en daadwerkelijk impact maakt!

Image by Thought Catalog
R E S U L T A A T G E R I C H T

Aan het einde van dit traject:

 • Blaak je van het zelfvertrouwen, straal je als nooit tevoren en draait de Wet van Aantrekkingskracht overuren voor jou en je business.

 • Laat je je door niets meer tegenhouden, ervaar je maximale veerkracht doordat je sterker bent dan jouw belemmerende overtuigingen.

 • Weet je precies hoe en waar jij jouw doelgroep het beste kunt bereiken en weet je jouw boodschap helder en duidelijk over te brengen door goede teksten en kwalitatief beeldmateriaal (content with confidence).

 • Heb je mooi gevulde social media pagina's passend bij jou en jouw boodschap.

 • Weet je welke dagelijkse acties te nemen om te blijven bouwen aan maximale zichtbaarheid.

Image by Element5 Digital
T I J D  V O O R  Z I C H T B A A R H E I D

De investering in het STERK ALS MERK traject is € 1.997,- excl. Btw. Wat mag je voor deze investering verwachten?

 • een 8 weken Sterk als Merk Werkboek met praktische stappen voor meer zichtbaarheid in Personal & Business Branding, fotografie en film.

 • een Perfect Pitch, waarmee je op krachtige wijze jouw missie kunt delen op social media kanalen, je Linkedin pagina, website en netwerkevenementen.

 • een persoonlijke 'titel' en strakke introtekst die past als een jas, zodat je je onderscheidend en eenduidig kunt profileren in div. communicatie uitingen.

 • een Visual Branding format waarmee jij op een authentieke en consistente manier al jouw uitingen kunt delen.

 • een creatieve Instagram Training .

 • een media training, waarin je leert hoe je met een persbericht jouw werk op steeds weer vernieuwende wijze onder de aandacht brengt bij de media.

 • een eerste (live) Branding Shoot inclusief 10 beelden bewerkt en rechtenvrij, te gebruiken voor jouw eigen kanalen als je website, social media etcetera.

 • een wekelijks empowerende Zoom call en brainstormsessie van 60 minuten.

Voel jij aan alles dat het tijd is voor zichtbaarheid? Wordt het de hoogste tijd dat je nou écht eens gaat doen wat je al zó lang wilt doen? Schrijf je dan snel in voor het STERK ALS MERK traject.

M A R E A N N ' S  E R V A R I N G

“Bo is respectvol confronterend en spiegelt je op je blinde vlekken. Ze weet een veilige sfeer te creëren waarin de deelnemers zichzelf letterlijk durven te laten zien! De interactie, de deep insights, de kwetsbaarheid…geweldig. Bo’s humor, luchtigheid, optimisme en diepgaande kennis zijn van grote waarde, haar skills in personal coaching zijn zeer gewaardeerd. De shoot was geweldig! Fijn om op deze manier met mijn eigen branding bezig te zijn.

Kijk voor meer reacties en ervaringen ook eens bij referenties.
 

V E E L G E S T E L D E  V R A G E N

IK WEET NOG NIET ZEKER OF DIT WEL HET JUISTE MOMENT VOOR MIJ IS. KUNNEN WE EVEN BELLEN? 

Dat kan zeker. Het programma vraagt best wat tijd voor je (een halve dag per week) en het is goed om dit te doen wanneer je er echt klaar voor bent. Wil je dit graag even overleggen, stuur dan even een e-mail met 2 opties wanneer we een call zou kunnen inplannen, dan check ik zsm mijn agenda.

IK STA NOG NIET INGESCHREVEN BIJ DE KVK. ZIJN DE KOSTEN DAN AFTREKBAAR VOOR MIJ?

Ja! Alle investeringen die je in jezelf doet 6 maanden voordat jij je business 'lanceert' zijn aftrekbaar en in te dienen op jouw Belastingaangifte. Informeer altijd even bij de Belastingdienst voor jouw persoonlijke situatie en de actuele situatie.

KAN IK OOK IN TERMIJNEN BETALEN?

Ja, dat kan zeker! Je kunt het bedrag in 3 maandelijkse termijnen van € 675,- excl. Btw per maand voldoen.

Heb je zelf nog andere vragen? Laat het me gerust even weten via een e-mail naar info@bovrinten.nl. Wie weet krijgt jouw vraag nog een plekje onder aan dit rijtje ;). Dankjewel alvast!