"AUTHENTICITY IS ABOUT THE CHOICE TO SHOW UP AND BE REAL."

-  B R E N E  B R O W N  -

S T E R K  A L S  M E R K

Je bent als lichtwerker en professional in jouw vakgebied, klaar om de wereld een stukje mooier te maken met alle talenten die jou gegeven zijn. Je voelt een enorme drive om met al jouw kennis en ervaring anderen te helpen. Je hebt een mooie missie en een prachtig productaanbod wat je tot in detail hebt uitgewerkt, dús tijd om zichtbaar te worden. Laat dát nu net iets zijn wat je toch wel erg spannend vindt! ​

 

Herken je dit?

 • Je wordt vol goede moed wakker. Je springt uit de veren en spreekt al kijkend in de spiegel met jezelf af; “Vandaag ga ik mezelf écht laten zien!” Je hebt het al zo vaak uitgesteld; het opnemen van je vlog, een Facebook live, of het bellen van die fotograaf voor nieuwe posts op Instagram. Je neemt je eerste kop koffie aan je bureau en slaat je agenda open. Het zweet breekt je uit…al die lege gaten! Nog nooit was de noodzaak zo groot en toch kom je maar niet in beweging?! Waarom? Je krijgt er niet precies de vinger op gelegd.

 • Je hebt het gevoel alsof je vast zit! In alles wat je doet verlies je jezelf steeds weer in je perfectionisme. Eerdere filmpjes die je terugkeek vond je verschrikkelijk dus heb je maar niet gepost. Je krijgt alweer kramp in je maag als je denkt aan het doen van je verhaal voor de camera. Je begint dit patroon te herkennen en bent er klaar mee om jezelf achter deze excuses te verbergen. Het is tijd voor the next level!

 • Je wordt dagelijks tot de orde geroepen door belemmerende overtuigingen waardoor je veilig in je comfortzone blijft. Gedachtes als ‘Kan ik dit wel?’ en ‘Wie ben ik om anderen te helpen?’ spelen continu door je hoofd. Ze verlammen je en kosten je onnodig veel energie, die je liever in de groei van je business zou steken.

Zichtbaarheid! Het is iets waar je als (startend) ondernemer niet meer onderuit kan. Maar hoé maak je jezelf nu zichtbaar op een authentieke en voor jou natuurlijke manier, zodat je jezelf vanuit de juiste energie kunt laten zien aan diegenen voor wie je graag iets wilt betekenen? Als bezield ondernemer weet je hoe belangrijk het is om jezelf krachtig te profileren, positioneren en presenteren, maar waar moet je beginnen?

Image by Vana Ash
U I T  J E  C O M F O R T Z O N E

Wil je succesvol ondernemer worden dan moet je in deze tijd wel zichtbaar zijn. Maar als lichtwerker is bescheidenheid jou niet vreemd. Je bent van de generatie 'Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’, hebt meegekregen dat je kop boven het maaiveld uitsteken ook tot oordelen en zelfs tot kritiek kan leiden. Je vindt het best spannend maar weet dat het vooral nu belangrijk is om jezelf ‘Sterk als Merk’ in de wereld te zetten én zichtbaar te worden voor de mensen voor wie jij van betekenis wil zijn. Dat is wat jouw missie van je vraagt. Het enige wat je nu nog tegen houdt, ben je zelf! Dus…tijd om iemand in de hand te nemen die je kan helpen om die laatste stap te nemen. Het is Tijd voor Zichtbaarheid.

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN ALS:

 • je plezier krijgt in zichtbaar zijn, in het delen van jouw boodschap door authentieke vlogs, en het maken van foto's je steeds makkelijker afgaat?

 • je steeds weer met plezier je telefoon opneemt, omdat je weet dat je jouw doelgroep aan de andere kant van de lijn hebt?

 • je agenda elke dag gevuld zou zijn met leuke afspraken met klanten waar je helemaal blij van wordt?!

 • je gevonden én gevraagd wordt in de media, als je op een podium mag spreken en mensen kunt inspireren met jouw verhaal?

IN HET STERK ALS MERK TRAJECT:

 • leer je hoe je jezelf onderscheidt van anderen in jouw branche

 • leer je hoe je verbindend communiceert, hoe in de taal van jouw doelgroep je verhaal deelt

 • leer je hoe je jezelf op authentieke wijze profileert, positioneert en presenteert met passende beeldcontent

 • leer je hoe je met maximaal zelfvertrouwen zichtbaar wordt, hoe je inspireert en daadwerkelijk impact maakt!

Image by Thought Catalog
R E S U L T A A T G E R I C H T

Aan het einde van dit traject:

 • Blaak je van het zelfvertrouwen, straal je als nooit tevoren en draait de Wet van Aantrekkingskracht overuren voor jou en je business.

 • Laat je je door niets meer tegenhouden, ervaar je maximale veerkracht doordat je sterker bent dan jouw belemmerende overtuigingen.

 • Weet je precies hoe en waar jij jouw doelgroep het beste kunt bereiken en weet je jouw boodschap helder en duidelijk over te brengen door goede teksten en kwalitatief beeldmateriaal (content with confidence).

 • Heb je mooi gevulde social media pagina's passend bij jou en jouw boodschap.

 • Weet je welke dagelijkse acties te nemen om te blijven bouwen aan maximale zichtbaarheid.

Image by Element5 Digital
T I J D  V O O R  Z I C H T B A A R H E I D

De investering in het STERK ALS MERK traject is € 1.997,- excl. Btw. Wat mag je voor deze investering verwachten?

Een 6 weken durend Branding Traject met 6 brainstorm/werksessies van 2 uur inclusief werkboek, waarin we de focus leggen op het volgende:

 • een onderscheidend Marketing Plan voor de beste marketingacties passend bij jou, jouw doelgroep en jouw branche.

 • een Perfect Pitch: een strakke tekst die jou past als een jas, zodat je je onderscheidend en eenduidig kunt profileren op je website, social media, je Linkedin pagina en op netwerkevenementen.

 • een Visual Branding format: een kleurenpallet, letters en beeldcontent waarmee jij op authentieke manier jouw uitingen kunt delen op diverse kanalen.

 • een Instagram Training, zodat je een creatieve en consistente Insta Feed kunt vullen.

 • een Media Training, waarin je leert hoe je met een persbericht jouw werk op steeds weer vernieuwende wijze onder de aandacht brengt bij de media.

 • een Video Shoot met cameratraining voor de beste presentatie van jouw eerste 3 Vlogs of Facebook lives.

Voel jij aan alles dat het tijd is voor (méér) zichtbaarheid? Wordt het de hoogste tijd dat je nou écht eens gaat doen wat je al zó lang wilt doen? Schrijf je dan snel in voor het STERK ALS MERK traject.

M A R E A N N ' S  E R V A R I N G

“Bo is respectvol confronterend en spiegelt je op je blinde vlekken. Ze weet een veilige sfeer te creëren waarin de deelnemers zichzelf letterlijk durven te laten zien! De interactie, de deep insights, de kwetsbaarheid…geweldig. Bo’s humor, luchtigheid, optimisme en diepgaande kennis zijn van grote waarde, haar skills in personal coaching zijn zeer gewaardeerd. De shoot was geweldig! Fijn om op deze manier met mijn eigen branding bezig te zijn.

Kijk voor meer reacties en ervaringen ook eens bij referenties.
 

V E E L G E S T E L D E  V R A G E N

IK WEET NOG NIET ZEKER OF DIT WEL HET JUISTE MOMENT VOOR MIJ IS. KUNNEN WE EVEN BELLEN? 

Dat kan zeker. Het programma vraagt best wat tijd voor je (een halve dag per week) en het is goed om dit te doen wanneer je er echt klaar voor bent. Wil je dit graag even overleggen, stuur dan even een e-mail met 2 opties wanneer we een call zou kunnen inplannen, dan check ik zsm mijn agenda.

IK STA NOG NIET INGESCHREVEN BIJ DE KVK. ZIJN DE KOSTEN DAN AFTREKBAAR VOOR MIJ?

Ja! Alle investeringen die je in jezelf doet 6 maanden voordat jij je business 'lanceert' zijn aftrekbaar en in te dienen op jouw Belastingaangifte. Informeer altijd even bij de Belastingdienst voor jouw persoonlijke situatie en de actuele situatie.

KAN IK OOK IN TERMIJNEN BETALEN?

Ja, dat kan zeker! Je kunt het bedrag in 3 maandelijkse termijnen van € 675,- excl. Btw per maand voldoen.

Heb je zelf nog andere vragen? Laat het me gerust even weten via een e-mail naar info@bovrinten.nl. Wie weet krijgt jouw vraag nog een plekje onder aan dit rijtje ;). Dankjewel alvast!