"AUTHENTICITY IS ABOUT THE CHOICE TO SHOW UP AND BE REAL."

-  B R E N E  B R O W N  -

Z I C H T B A A R H E I D

Zichtbaarheid! Het is iets waar je als (startend) ondernemer niet meer onderuit kunt. Maar hoé maak je jezelf nu zichtbaar op een manier dat het ook daadwerkelijk voor je werkt?! Vaak beginnen we ergens en doen we maar wat óf doen we juist niets omdat we niet weten hoe! Nergens staat in een boekje beschreven hoe jíj het beste overkomt op anderen en hoe je het beste je boodschap kunt overbrengen. Hoe fijn is het dan als je in een groep komt van andere bezielde ondernemers die zich net als jij krachtig willen profileren, positioneren en presenteren? Dat kan nu met het STERK ALS MERK traject!

HERKEN JE DIT?

 • Je hebt onlangs een geweldige opleiding afgerond en er ook nog eens een traject met een Business Coach tegenaan gegooid om te kijken hoe je marketingwise je missie het beste vorm kunt geven. Je website staat, je teksten zijn geredigeerd en je visitekaartjes branden in je broekzak. De deur staat wagenwijd open, en je het uithangbord wappert in de wind, maar er komt niemand ‘je winkel’ binnen!

 • 'Op straat' gaan staan om jouw ideale klant aan te spreken gaat jou nét een stap te ver. Wat zullen anderen daar wel niet van vinden?!” Zo heb je nog een hele rits aan belemmerende gedachtes die voorkomen dat jij je zichtbaar maakt. En weer is er een dag voorbij...

 • Je hoort jezelf denken, "Ik wilde er helemaal voor gaan, toch??" Daarvoor heb je deze carrière switch gemaakt, omdat je aan alles voelde dat dit is waar je hart van gaat stromen!! Maar niet weten welke stap als eerste te nemen maakt dat het je verlamt, en je helemaal geen stappen (meer) neemt.

Image by Vana Ash
C O M F O R T Z O N E

Zichtbaar zijn roept vaak weerstand op omdat we eerder geleerd hebben ons bescheiden op te stellen dan dat we van de daken roepen dat we er zijn. Het ligt voor de meesten ver buiten onze comfortzone. Maar dat het onderdeel is van het ondernemen weet je ook. Daarvoor lees je deze pagina. Omdat je voelt dat het tijd is voor zichtbaarheid! Omdat je jouw talenten wilt delen met diegenen voor wie jij iets kunt betekenen!!

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN ALS:

 • je agenda elke dag gevuld zou zijn met leuke afspraken met klanten waar je helemaal blij van wordt?!

 • je plezier krijgt in het delen van jouw boodschap en het maken van authentieke (beeld)content?

 • je gevonden én gevraagd wordt in de media of op het podium te spreken en je mensen kunt inspireren met jouw verhaal?

 • je steeds weer met plezier je telefoon opneemt, omdat je weet dat je jouw ideale doelgroep aan de andere kant van de lijn hebt?

 

Dat is mogelijk als je deelneemt aan het STERK ALS MERK traject, een traject van 12 modules die je leren hoe je jezelf onderscheidt, hoe je maximaal zichtbaar wordt en daadwerkelijk impact maakt! Hoe je op authentieke wijze je verhaal deelt, hoe je verbindend communiceert, hoe je passende beeldcontent maakt en met maximaal zelfvertrouwen zichtbaar wordt.

Image by Thought Catalog
R E S U L T A A T G E R I C H T

Aan het einde van dit traject:

 • blaak je van het zelfvertrouwen, straal je als nooit tevoren en draait de Wet van Aantrekkingskracht overuren voor jou en je business.

 • weet je waar je jezelf kunt onderscheiden van jouw collega's in de branche en hoe jij jezelf op een onderscheidende manier kunt laten zien.

 • weet je waar jij jouw doelgroep het beste kunt bereiken en hoe je jezelf het beste kunt laten zien aan jouw doelgroep, hoe jij jouw boodschap helder en duidelijk overbrengt en hoe jij je op een authentieke manier kunt profileren, positioneren en presenteren.

 • heb je maximale veerkracht doordat je sterker bent dan jouw belemmerende overtuigingen (hi there powervrouw!).

 • weet je hoe je goede teksten schrijft en zelf kwalitatief beeldmateriaal maakt om content with confidence te leveren.

 • weet je welke dagelijkse acties je kunt nemen om te blijven bouwen aan maximale zichtbaarheid.

 • heb je mooi gevulde social media pagina's passend bij jou en jouw boodschap.

 • heb je een betrokken groep van Partners in Shine om je heen, waardoor je je gesteund en gesterkt voelt, nu en in de toekomst.
Image by Element5 Digital
T I J D  V O O R  Z I C H T B A A R H E I D

De investering in het STERK ALS MERK traject is € 1.997,- excl. Btw. Wat mag je voor deze investering verwachten?

 • een uitgebreid 12 weken Sterk & Werkboek met praktische stappen voor meer zichtbaarheid met Personal & Business Branding, fotografie en film

 • wekelijkse empowerende Zoom calls en brainstormsessies samen met alle Partners in Shine

 • een strakke introtekst en persoonlijke 'titel' die jou past als een jas, zodat je je onderscheidend en eenduidig kunt profileren in div. communicatie uitingen

 • een Visual Branding format waarmee jij op een authentieke en consistente manier al jouw uitingen kunt delen

 • een Instagram Training en een Linkedin Training

 • een Media Training, waarin je leert hoe je met een persbericht jouw werk op steeds weer vernieuwende wijze onder de aandacht brengt bij de media.

 • een Perfect Pitch, waarmee je op krachtige wijze jouw missie en boodschap kunt delen op social media kanalen, je Linkedin pagina, website etcetera.

 • een eerste (live) Branding Shoot inclusief 10 beelden bewerkt en rechtenvrij, te gebruiken voor jouw eigen kanalen als je website, social media etcetera.

Voel jij aan alles dat het tijd is voor zichtbaarheid? Wordt het de hoogste tijd dat je nou écht eens gaat doen wat je al zó lang wilt doen? Schrijf je dan snel in voor het SHINE PROGRAM. We hebben plaats voor maximaal 10 Partners in Shine.

M A R E A N N ' S  E R V A R I N G

“Bo is respectvol confronterend en spiegelt je op je blinde vlekken. Ze weet een veilige sfeer te creëren waarin de deelnemers zichzelf letterlijk durven te laten zien! De interactie, de deep insights, de kwetsbaarheid…geweldig. Bo’s humor, luchtigheid, optimisme en diepgaande kennis zijn van grote waarde, haar skills in personal coaching zijn zeer gewaardeerd. De shoot was geweldig! Fijn om op deze manier met mijn eigen branding bezig te zijn.

Kijk voor meer reacties en ervaringen ook eens bij referenties.
 

V E E L G E S T E L D E  V R A G E N

IK WEET NOG NIET ZEKER OF DIT WEL HET JUISTE MOMENT VOOR MIJ IS. KUNNEN WE EVEN BELLEN? 

Dat kan zeker. Het programma vraagt best wat tijd voor je (een halve dag per week) en het is goed om dit te doen wanneer je er echt klaar voor bent. Wil je dit graag even overleggen, stuur dan even een e-mail met 2 opties wanneer we een call zou kunnen inplannen, dan check ik zsm mijn agenda.

IK STA NOG NIET INGESCHREVEN BIJ DE KVK. ZIJN DE KOSTEN DAN AFTREKBAAR VOOR MIJ?

Ja! Alle investeringen die je in jezelf doet 6 maanden voordat jij je business 'lanceert' zijn aftrekbaar en in te dienen op jouw Belastingaangifte. Informeer altijd even bij de Belastingdienst voor jouw persoonlijke situatie en de actuele situatie.

KAN IK OOK IN TERMIJNEN BETALEN?

Ja, dat kan zeker! Je kunt het bedrag in 3 maandelijkse termijnen van € 675,- excl. Btw per maand voldoen.

Heb je zelf nog andere vragen? Laat het me gerust even weten via een e-mail naar info@bovrinten.nl. Wie weet krijgt jouw vraag nog een plekje onder aan dit rijtje ;). Dankjewel alvast!

INFO@BOVRINTEN.NL    |    F.C. DONDERSSTRAAT 17B, 3572JA UTRECHT   |    +31619198000

 • Instagram
 • LinkedIn
 • Facebook
 • YouTube