top of page
I N S P I R A T I E  S E S S I E

Zie jij even door de bomen het bos niet meer? Ben je vergeten wat jou drijft, wat jouw talenten zijn, waar je kwaliteiten liggen en/of waar je warm van wordt? Vraagt het jou steeds meer energie als je hierover nadenkt? Kun jij wel wat rust, ruimte en richting gebruiken en vind je het fijn om hierin begeleid te worden? Boek dan een 1:1 inspiratiesessie voor meer helderheid en focus in je leven, in je relatie(s), je werk en/of je business.

 

Zo begeleid ik bijvoorbeeld:

  • mensen die vast zitten, geen gevoel van richting of vooruitzicht hebben, die op een kruispunt staan en meer helderheid willen over hun Purpose in Life.

  • mensen die iets anders willen in hun werk, maar absoluut geen idee hebben van wat er nu bij hen past of hoe ze stappen in die richting kunnen nemen, óf die de sprong niet durven te nemen om voor datgene te gaan wat ze (deep down) al zó lang willen. 

  • mensen die moeite hebben met verbindend communiceren, het krijgen en/of houden van een relatie,

  • young adults, mensen die een tussenjaar hebben genomen óf net afgestudeerd zijn en geen idee hebben what's next.

Tijdens ons gesprek komen we al snel tot de kern, daar waar het stroomt bij jou. Je bent wel gewaarschuwd! Na deze sessie sta je helemaal aan, dus zorg dat je alle tijd en ruimte hebt voor jezelf om hierna aan de slag te gaan. Voel jij een 'JA'? Gun jezelf dan een inspiratiesessie en ervaar wat het voor je kan doen. Kijk ook gerust even bij onderstaande reviews, dan krijg je een goed gevoel van wat een sessie jou kan brengen.

 

Ik bied de volgende mogelijkheden:

- een inspiratiesessie van 2 uur: € 295,- (excl. Btw voor bedrijven) / € 150,- voor jong volwassenen.

Wil je graag een langere inspiratie- én wandelsessie inplannen zodat je alle tijd, rust en ruimte hebt voor je vragen, dan bied ik de volgende opties:

- een inspiratie/wandelsessie van 4 uur: € 495,- (excl. Btw voor bedrijven).

- een inspiratie/wandelsessie van 6 uur: € 695,- (excl. Btw voor bedrijven).

- een inspiratie/heide/wandelsessie/dagretreat van 8 uur: € 895,- (excl. Btw voor bedrijven).*

* Deze dag kan naar wens ingevuld worden met yoga, meditatie, een ademsessie, (stilte)wandelingen, brainstormsessie(s), (familie)opstellingen en meer. Ook te boeken voor groepen en/of teams. Wordt een sessie op de dag zelf eerder beëindigd door de coachee, dan kan deze tijd niet worden meegenomen naar een volgende sessie.

 

Voor telefonische consultaties tussen de sessies door kan gebruik gemaakt worden van een strippenkaart van 2 uur: € 250,- (excl. Btw voor bedrijven).

Er kunnen geen minuten worden meegenomen naar een volgen

"YOUR BRAND IS THE SINGLE MOST IMPORTANT INVESTMENT

YOU CAN MAKE IN

YOUR BUSINESS"

- S T E V E  F O R B E S -

Schermafbeelding 2020-08-04 om 13.07.38.png
M A R I E L ' S  E R V A R I N G (52 JR)

"Op dit moment zit ik in een belangrijke fase in mijn leven waarbij ik keuzes en beslissingen moet nemen over hoe ik mijn werkplezier en mijn passie in mijn werk kan behouden zonder dat ik over ga lopen en zonder dat ik de kracht en de creativiteit in mezelf ga verliezen.

 

In gesprek met Bo kon ik mijn visie meer structureren en tot leven brengen. Wat wil ik écht en wat kan ik beter laten vallen. Door met grote posters te werken en alles op een rijtje te zetten heb ik nu mijn voornemens gemaakt. Het was héél erg prettig om van gedachten te kunnen wisselen met een bewuste, ondernemende en ervaren vrouw als Bo. Het was dan ook een super productief gesprek, lekker in het zonnetje, met een heerlijke kop koffie.

 

Het heeft me heel veel gebracht. Ik ben nog dagelijks bezig met de ‘Miracle Morning’ waar ik in het verleden ook al mee gestart was, maar die alweer een tijdje uit mijn leven verdwenen was. De inspiratiesessie heeft me veel inzicht én energie gegeven. Dank je hiervoor Bo!"

I M P R O V E M E N T  B E G I N S  W I T H  "I"

S P A R K

Josie wist niet meer wat ze leuk vond, wat ze nou eigenlijk kon en wilde, en waar ze voor wilde gaan ná haar afstuderen. De inspiratiesessie ging alle kanten uit en ik heb zelden zoveel sheets geschetst als toen denk ik, maar aan het einde van de sessie hadden we ‘m helder!

 

YOU CANN'T START A FIRE WITHOUT A SPARK

Ze was gestopt met die dingen waar het in haar hart van gaat stromen (zoals musea bezoeken) en had gekozen voor het ‘comfort’ van een baantje in de horeca. Maar haar missie om mensen middels kunst te verbinden, liet zich de mond niet snoeren, en kwam tijdens de sessie naar boven. Erover pratend voelde ze ineens weer dat vlammetje branden, en werd helder wat ze te doen had, waar ze de focus op moest leggen.

HET STROOMDE

Vier weken later spreek ik bij haar in, hoe het met ‘r gaat en waar ze staat. En meteen stuurde ze een berichtje terug van 9 minuten, helemaal vol van waar ze allemaal mee bezig was, welke gave sollicitatiegesprekken ze had, en hoe het op creatief vlak stroomde. Haar baantje bij het koffietentje had ze opgezegd, een moeilijk besluit, maar daarmee maakte ze de ruimte die nodig was om te kiezen voor dat wat ze écht graag wil in dit leven!! Ze excuseerde zich op het einde van haar voiceappje voor de lengte van de opname, maar ze had me geen gelukkiger mens kunnen maken!!

MOED

Wat wil jij graag en welke stappen heb je dan te nemen? Het vraagt soms om moedige keuzes, maar deze eenmaal genomen, je doel steeds beter in het zicht, voel je die power, alsof je de hele wereld aankunt.

 

Wil jij ook graag meer duidelijkheid over jouw next step? Plan dan ook even een inspiratiesessie. Ik help je graag.

Woman After Workout
J O S I E'S  E R V A R I N G (21JR)

"Ik zat in een periode met veel onzekerheden, twijfels en druk die ik op mezelf legde. Het is wel bekend dat na het afronden van een studie je een beetje verloren kan voelen. Zo voel ik me ook. In het gesprek kwam voornamelijk naar voren dat ik mijn passies weer moet oppakken, maar ook mezelf ruimte moet geven. Momenteel zit werk ik op een plek die enorm veel energie vreet in plaats van geeft. Uit angst blijf ik op deze plek. Echter kwamen we tot de conclusie dat het loslaten van deze plek zorgde voor een enorme opluchting. Die maakte wel impact.

 

Ook was ik enorm in een tweestrijd over de richting die ik moest kiezen voor een serieuze baan in de creatieve industrie. Door de juiste vragen te stellen, mijn kwaliteiten op een rij te zetten en elementen af te spreken, konden we tot een antwoord komen. Misschien voelde ik dit stiekem al wel diep vanbinnen, maar door de chaos in mijn hoofd kon ik niet meer luisteren naar mijn intuïtie. Daarom is deze sessie zo waardevol geweest om alles even te structureren. Het is prettig om met iemand hierover te sparren die met een andere blik kijkt naar mij.

 

Het idee om mijn passie voor kunst op te pakken zorgde voor een lach op mijn gezicht en weer zin om geïnspireerd te worden, heerlijk! Bo heeft me een aantal hele goede handvatten gegeven om mijn glas weer te vullen met positieve energie, zodat ik die kan gebruiken mijn volgende stap te zetten.

 

Al met al een mooie eyeopener die me weer heeft wakker geschud!"

M I R J A M ' S  E R V A R I N G (52JR)

Ik ben blij dat ik de tijd en ruimte heb genomen voor een inspiratiesessie. Ik vond het een prachtig gesprek! Dankjewel voor het naast me staan, en als spiegel tegenover me. Je hebt met ons gesprek echt even een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Het voelde voor mij als een heel belangrijk sleutelgesprek. Je hebt me zo herinnert aan mijn eigen kracht!

Je vragen zijn me zo bij gebleven. Het raakte mij, de manier waarop je me terugspiegelt. Hoe je mij aanvoelde. Ik hoorde mezelf terug als jij spreekt, alsof jíj́ mijn eigen hart bent wat tegen me praat. Dat ik meer mag loslaten en voor mezelf mag gaan staan, omdat ik het waard ben. Wat me ook raakte was dat je zei, als het mij veel energie kost, dan kost het de mensen om mij heen ook energie. Ik voel nu dat ik weer in mijn eigen kracht mag gaan staan. Dat kan ik nu echt diep van binnen voelen.

Dank ook voor jouw voiceapp die je me stuurde, een dag ná ons gesprek. Ik heb ‘m - met jouw oefening van de ademhaling - geluisterd, en ik was echt ontroerd. Want ik had vanochtend een aantal vragen die opspeelden. En alsof je ze gehoord hebt, ging je één voor één mijn vragen langs. Alles wat je zei was helemaal raak! Voor mij ongelofelijk compleet, zeer aandachtig, ingetuned en reflectief.

Ik voel een grote uitademing. Het was de investering in mezelf helemaal waard! Ik heb zin in nieuwe stappen te zetten richting mijn éigen droom. Ik wil je bedanken voor alles wat je gedaan hebt. Dankbaar dat je op m’n pad bent.

Woman
bottom of page