Schermafbeelding 2020-04-20 om 13.16.41.

"WE RISE

BY LIFTING

OTHERS"

-  R O B E R T  G R E E N  I N G E R S O L L  -

Hi, ik ben Bo Vrinten (47).

 

Als Fotograaf en Branding Expert breng ik (bijz)ondernemers Sterk in Beeld. Met mijn intuïtie, mijn inlevingsvermogen én mijn camera laat ik vrouwelijke ondernemers anders kijken naar waar ze staan en waar ze naartoe willen, bied ik helderheid, en leg ik de focus op dat wat gezien mag worden. In de fotografie werk ik het liefste met daglicht om de puurheid en natuurlijke uitstraling van de vrouw te belichten, zodat zij ziet hoe mooi ze is zoals ze is, zodat zij haar eigen kracht en vrouwelijkheid omarmt. Het blijft prachtig te zien hoe iemand belemmerende overtuigingen loslaat en hierdoor meer vrijheid ervaart.

 

Als creatief multidisciplinair ben ik dankbaar voor alle talenten die me gegeven zijn. Hiermee kan ik elke dag weer van betekenis zijn voor anderen. Samen met Arthur, onze hond Beer en mijn drie relatiegeschenken, woon en werk ik vanuit mijn studio en praktijk in Utrecht. Ik geniet enorm van de vrijheid en diversiteit in mijn werk. Het voelt als een voorrecht om anderen Sterk in Beeld te mogen brengen, om iemand te empoweren om zich op een onderscheidende wijze te kunnen profileren en presenteren, en om iemands verhaal te kunnen verbeelden met een authentieke beeldbank. Ik zie wat het doet voor vrouwen, hoe het ze sterkt in hun werk, in datgene waar ze met hun hart voor hebben gekozen.

 

Maar er was een moment dat mijn leven als ondernemer anders liep.

Schermafbeelding 2020-04-20 om 13.17.10.

M I J N  R E I S

Komend uit een echt ondernemersgezin wist ik als kind al één ding zeker, ik wilde mijn eigen bedrijf beginnen. En dat deed ik! Op mijn 19e kocht ik van mijn spaarcenten een ware Fiat Panda en pionierde ik heel Nederland door met nieuwe kledingmerken. Zo jong als ik was leerde ik dat het niet zozeer mijn product was waardoor ik relatief makkelijk verkocht. Er was zóveel aanbod! Het was vooral ook de manier waarop ik binnen kwam, het gesprek aanging en mijn producten presenteerde wat maakte dat de klant mij het vertrouwen én de order gunde. Ook later in het bedrijfsleven wist ik een snelle groei in diverse functies te realiseren, door mijn enorme enthousiasme, mijn drive én zelfvertrouwen!

 

In 2009 ging ik back in business en lanceerde ik een succesvol castingbureau voor foto- en filmproducties. Hier begon mijn grote passie voor fotografie en film én het geven van trainingen aan talent wat zich wilde leren profileren en presenteren in de branche. Elke keer weer zag ik wat het deed met mensen, als ze na een shoot, workshop of training sterker de deur uitgingen dan dat ze binnen kwamen. Ik voelde aan alles dat hier écht mijn hart lag! Als gecertificeerd coach (2006) en fotograaf had ik mijn eigen creatieve vorm gevonden waarmee ik het verschil kon maken! Op deze manier kon ik bijdragen aan het realiseren van iemands droom om het podium te pakken, om in het licht te gaan staan en gezien te worden!

 

Ik stond in de bloei van mijn leven en voelde me krachtig als nooit van tevoren! Zelfvertrouwen in het ondernemerschap was voor mij nooit een issue geweest. Tot het moment dat na een langdurig fertiliteitstraject het moederschap me niet gegeven bleek. Het was mijn allergrootste droom, en die mocht niet zo zijn. Mijn fundament zakte onder me vandaan! Als ondernemer had ik geleerd dat je alles kunt realiseren zolang je er maar vol voor gaat, maar nú moest ik accepteren dat niet alles maakbaar was. Zo sterk als ik me voelde bij aanvang van het traject, zo onzeker kwam ik eruit. Ik voelde me leeg en doelloos. Mijn zelfbeeld had een enorme knauw gekregen.

Y O U ' V E  G O T  T O  D O  T H E  W O R K

Schermafbeelding 2018-11-15 om 21.13.15.

Jarenlang zocht ik naar een nieuwe Purpose in Life, maar niets kwam in de buurt van mijn droom. Mijn passie voor het ondernemerschap en mijn daadkracht hadden plaatsgemaakt voor angst en twijfel. Wilde ik anderen empoweren dan had ik eerst de power in mezelf terug te vinden. Ik vertrok voor 5 weken naar India voor een Yoga & Meditatie Opleiding waar ik pas echt de tijd kon nemen om te vertragen.

 

India leerde me meer dan Yoga en Meditatie. Deze tijd alleen liet me zien hoe belangrijk het voor me was om als mens én ondernemer in balans te zijn, en in alles steeds weer dicht bij mezelf te blijven. Zo werd Selfcare mijn middle name. Elke dag startte ik met meditatie, met gezonde voeding en een flinke dosis beweging in de natuur. Het werd een vast onderdeel van mijn werkdag. Het gaf me richting, helderheid en antwoorden over hoe ik steeds weer van betekenis kon én wilde zijn, door mensen te verbinden, met zichzelf en met elkaar. Het vuur in mij begon weer te branden…

 

Terugkijkend was ik verbaasd over wat deze jaren met me hadden gedaan, met mijn vuur en creativiteit, met mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen. Ineens zag ik dat mijn eigen angst voor zichtbaarheid in de weg had gestaan van het delen van mijn missie om mensen te empoweren, te inspireren en motiveren met de creatieve talenten die me als multidisciplinair ondernemer gegeven zijn. Ik had in mijn leven drie bedrijven succesvol opgebouwd en wilde mijn kennis ervaring delen met ondernemers die die laatste stap naar zichtbaarheid niet kunnen of durven te nemen, juíst omdat dit zó belangrijk is voor succes. Dit maakte dat ik me in het bijzonder wilde richten tot startende ondernemers die moeite hebben met zelfvertrouwen en zichtbaarheid en daardoor hun missie (nog) niet leven. Ondanks dit enorm sterke, intuïtieve gevoel liet ik me echter steeds weer tegenhouden door mijn belemmerende overtuigingen. Ik had zelf nog wat werk te doen…

 

Ik besloot mezelf uit te dagen om het spannendste te doen wat ik kon bedenken. Zingen in het openbaar, midden op het Domplein in Utrecht! Dit werd mijn turning point. Door uit mijn comfortzone te stappen en mijn angsten in de ogen te kijken, groeide mijn zelfvertrouwen terug. Ik voelde me weer in verbinding met mijn oude, krachtige zelf en het begon te stromen als nooit tevoren. 

 

Nu, 2 jaar later, heb ik een bloeiende business waarin ik (bijz)ondernemers* Sterk in Beeld breng. Ambitieuze vrouwen, met een verhaal en een krachtige missie, die zich op authentieke wijze willen (leren) profileren en presenteren, die zichtbaar willen worden ook al voelt dat soms wat kwetsbaar. Deze vrouwen help ik Bouwen aan Zelfvertrouwen zodat ze gaan stáán (RISE) voor wie ze zijn en wat ze te brengen hebben. Zodat ze gaan strálen, gezien worden en ook zij hun talenten kunnen delen met de wereld.

INFO@BOVRINTEN.NL    |    F.C. DONDERSSTRAAT 17B, 3572JA UTRECHT   |    +31619198000

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube