1/2

"THE YOURNEY TOGETHER

STARTS WITH A SINGLE STEP"

Je bent alweer een tijdje single en er mag wel weer eens iets gebeuren! Je hebt zo wat datingsites uitgeprobeerd maar voelt aan alles dat dát nou net niet helemaal jouw ding is. Je vind het fijn als het om meer gaat dan uiterlijk of een one night stand. Je bent klaar voor het echte werk, klaar om de echte verbinding aan te gaan. Maar hoe ga je nou die leuke partner vinden? Daar help ik je graag bij, door leuke, kleinschalige en creatieve datingevents in de natuur, waarbij het gaat om persoonlijk contact, om verbinding, met hier en daar een knipoog ;). Heb je nog last van onzekerheid of weet je eigenlijk niet zo goed naar wat voor iemand je eigenlijk op zoek bent? Kijk dan eens of het Match Program of de workshop First Impression iets voor je is. Let me know!

  • Ben jij klaar voor de liefde maar heb je geen tijd om oneindig veel dates te organiseren. Vind je het fijn als iemand je helpt om een eerste selectie te maken van mogelijk geschikte partners? Ik help je bij het vinden van de wo/men van je leven!

  • Wil jij ontdekken wat voor partner er goed bij je past? Kijk dan eens bij ons aanbod van originele, persoonlijke en kleinschalige datingevents in de natuur, met ruimte voor creativiteit, diepgang én een knipoog naar elkaar, want we maken het niet te serieus ;)

  • Weet je niet zo goed wat voor partner er bij je past? Of heb je nog wat last van oud zeer? Voel je je onzeker bij dates en weet je niet zo goed hoe je jezelf van je beste kant kunt laten zien? Kijk dan even bij singlecoaching of check mijn workshops.

M I J N  M I S S I E

"Mijn missie is mensen verbinden, met zichzelf en met elkaar, van hart tot hart. Om te verbinden met de ander is het belangrijk om verbonden te zijn met jezelf. Vanuit daar groeit ons zelfvertrouwen en laten we ons makkelijk(er) zien aan de ander, puur zoals we zijn. Hierin begeleidt ik je als coach bij het authentiek profileren en presenteren en breng ik je als creatief fotograaf Sterk in Beeld. Ik leer je anders kijken naar jezelf, naar waar je staat én waar je naartoe wilt. Empower je naar maximaal zelfvertrouwen en breng je in beweging. Ik reflecteer, inspireer en motiveer je verder te gaan dan waar jouw comfortzone ligt, zodat jij je grootsheid omarmt en te gaat stáán voor wie je bent! Ben jij klaar om in het licht te gaan staan? Om jouw podium van het leven te pakken? Het begint met die eerste stap."

INFO@BOVRINTEN.NL    .    F.C. DONDERSSTRAAT 17B, 3572JA UTRECHT   .    M. +31619198000

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube